contact@solar1000.com 0764856761

Casa Verde 2024 Fotovoltaice : 30.000lei Finantare de la Stat – Cand incepe AFM Casa Verde 2024 ?

 Casa Verde Fotovoltaice 2024 este pe cale să vină cu unele modificări semnificative, potrivit declarațiilor președintelui Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Laurențiu Neculaescu. Ce anume s-ar putea schimba?

Astfel, atât sprijinul oferit de AFM, cât și contribuția beneficiarilor ar putea crește, însă varianta de instalare a acumulatorilor ar urma să fie una opțională.

Finantarea de la stat in casa verde 2024 creste la 30.000lei.

Conform șefului AFM, depunerea cererilor pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2024 ar urma să înceapă în perioada august-septembrie.

 

Condițiile de participare vor rămâne aceleași, doar probabil vom adăuga această parte de acumulatori la finanțare. În rest nu se modifică nimic, documentele vor rămâne aceleași: certificat fiscal că persoana nu are datorii la bugetul local și la bugetul consolidat, extrasul de carte funciară care să dovedească că este proprietar pe locuința respectivă și buletinul”, a mai subliniat Neculaescu.

Costul acumulatorilor este destul de ridicat, nu sunt ieftini, și aici trebuie să facem o simulare să vedem dacă ne încadrăm în aceeași contribuție de 2.000 de lei pe care o avem la programul din 2023, sau va trebui să mărim un pic și contribuția persoanei care participă la program, astfel încât să asigurăm o finanțare la cât mai mulți oameni. Atunci, contribuția persoanei fizice s-ar putea să fie un pic mărită dacă dorește să își pună și acumulator. Cred că o să fie o chestie opțională”, a precizat Laurențiu Neculaescu într-un interviu la DCNews.

Oferta propusa de noi pentru Casa Verde 2024 : 6kw cu acumulator de 10kw = 3000lei contributie proprie .

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

   Lasă un răspuns

   0
    0
    Cosul tau
    Solar1000.com - Sisteme Fotovoltaice
    Logo
    Coș de cumpărături