contact@solar1000.com 0764856761

Ce avantaje iti ofera un sistem de panouri fotovoltaice ?

 

Panourile fotovoltaice si energia solară pentru locuințe reprezinta un subiect popular și pe bună dreptate. Cantitatea de energie solară conectată la rețeaua electrică a crescut exponențial în ultimii câțiva ani, iar acum există aproape 80.000 de romani care își generează deja propria energie cu panouri fotovoltaice.

Această sursă de energie curată face rețeaua electrică mai fiabilă, în timp ce îi ajută pe proprietarii de case ce au instalat un sistem fotovoltaic să economisească bani și să îmbunătățească valoarea caselor lor. Cu tot acest interes și atât de multe informații disponibile, Solar1000.com dorește să-și ia un moment pentru a evidenția cinci beneficii ale sistemelor fotovoltaice :
Beneficiul 1: Panourile fotovoltaice sunt din ce în ce mai accesibile.

Un sistem fotovoltaic rezidențial este mai accesibil ca niciodată, mai ales odată cu extinderea programului casa verde pentru persoane fizice . 
Contribuabilii pot solicita un credit fotovoltaic de la banca,precum Banca Transilvania, ce poate acoperi integral costul unui sistem fotovoltaic 5 kw iar clientul poate incepe sa economiseasca la facturile lunare la electricitate .
Suma lunară datorată pentru un împrumut solar este de obicei mai mică decât o factură medie de utilități.
Beneficiul 2: Puteți economisi bani utilizând energia solară


Energia regenerabila solara oferă un mare potențial de a economisi bani la factura lunară de utilități prin panouri fotovoltaice 5 kw și, cu o tendință ascendentă a facturilor de utilități, energia solară va rămâne probabil o opțiune bună de economisire a banilor pentru anii următori. Suma pe care o economisești depinde de câtă energie electrică consumi, de dimensiunea sistemului tău de energie solară și de câtă energie este capabil să genereze.
Beneficiul 3: Puteți menține luminile aprinse când cade reteaua.

Generarea propriei electricitati vă poate oferi libertatea de a menține luminile aprinse dacă există o întrerupere a curentului din reteaua electrica. Un Sistem fotovoltaic asociat cu baterie solara – denumite în general sisteme solar-plus-stocare/sistem hibrid – oferă energie indiferent de vreme sau de ora din zi, fără a fi nevoie să se bazeze pe energie de rezervă de la rețea. Pe măsură ce tehnologia avuta de acumulatori LiFePo4 se îmbunătățește și stimulentele financiare pentru stocarea energiei intră în vigoare, decizia de a investi în baterie solara lifepo4 are sens pentru mai multe gospodării din întreaga țară.

Beneficiul 4: Sistemul fotovoltaic va crește adesea valoarea casei tale.

Cumpărarea unui sistem de energie solară va crește probabil valoarea casei tale. Un studiu de la Berkeley National Laboratory

 a constatat că panourile fotovoltaice sunt privite ca îmbunătățiri, ( ex : panouri fotovoltaice 10 kw ) la fel ca o bucătărie renovată sau un subsol finisat, iar cumpărătorii de case din toată țara au fost dispuși să plătească mai mult pentru o casă cu o rețea solară de dimensiuni medii.
Beneficiul 5: Sistemele solare funcționează într-o varietate de climate

Panourile solare au nevoie de un singur lucru pentru a genera electricitate -- soarele! Chiar și în timpul iernii, când există mai puține ore de lumină, există încă o cantitate suficientă pentru a alimenta casa. Acest lucru face ca panourile solare să fie viabile chiar și în Rusia, cu ierni mai lungi și mai reci.

Pentru a scapa de facturile la electricitate : Ar putea sa va intereseze urmatoarele :

kit panouri fotovoltaice 3 kw pret , fara montaj : 6450lei+tva
kit panouri fotovoltaice 3 kw pret , cu montaj inclus = 9950lei+tva
kit panouri fotovoltaice 5 kw pret , fara montaj : 7950lei+tva
kit panouri fotovoltaice 5 kw pret , cu montaj inclus = 12.450lei+tva
kit panouri fotovoltaice 10 kw pret , fara montaj : 16.950lei+tva
kit panouri fotovoltaice 10 kw pret , cu montaj inclus = 20.950lei+tva

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

   Lasă un răspuns

   0
    0
    Cosul tau
    Solar1000.com - Sisteme Fotovoltaice
    Logo
    Coș de cumpărături