contact@solar1000.com 0764856761

Top 3 beneficii ale instalarii unui sistem fotovoltaic pe acoperisul casei dvs.

 

Taryn Holowka de la USGBC împărtășește avantajele utilizării de panouri fotovoltaice .

Panourile solare sunt o modalitate excelentă de a compensa costurile cu energia, de a reduce impactul asupra mediului al casei tale și de a oferi o serie de alte beneficii, cum ar fi sprijinirea afacerilor locale și contribuția la independența energetică.

"Doriți să instalați panouri fotovoltaice sau un sistem fotovoltaic în casa dvs.? Am panouri solare și am vrut să împărtășesc primele trei beneficii așa cum le văd:

1. Reduceți sau eliminați facturile la energie.

Acesta este destul de uimitor. Trăim în Washington, D.C., care are o cantitate medie de soare, dar este suficient pentru a alimenta casa noastră de trei copii și doi adulți la un consum net de energie zero. În zilele calde de primăvară, generăm mult mai mult decât consumăm. În zilele toride de vară, când rulăm aerul condiționat, sau în zilele înnorate, tragem din rețea.

Chiar dacă locuiți într-un loc înnorat, astfel de locații primesc de obicei mai mult de două ore de lumină solară pe zi, în timp ce locațiile însorite primesc în medie 5,5 ore de lumină solară pe zi.

Deși zilele însorite vor produce mai multă energie solară, panourile fotovoltaice vor continua să atragă energie chiar și atunci când vremea este înnorată. Lumina indirectă sau difuză a soarelui va ajuta în continuare la alimentarea casei dvs. Zilele înnorate produc de obicei aproximativ 10 până la 20 la sută din energia generată în zilele însorite.

 

2. Începeți să economisiți din prima zi.

Costurile anuale ale energiei pot fi de mari. De exemplu,in SUA cheltuiala medie anuală de energie per persoană este de 3.052 USD, inclusiv transportul energiei. Energia solară poate reduce sau elimina aceste costuri de îndată ce sunt instalate. De asemenea, oferă economii pe termen lung, deoarece este practic gratuit să capteze puterea soarelui.

' Panouri fotovoltaice ' e raspunsul si vă îmbunătățesc semnificativ valoarea de revânzare a locuintei. Majoritatea cumpărătorilor de locuințe înțeleg ce înseamnă o casă cu panouri solare – mai ales că sistemul este deja în vigoare și nu au fost nevoiți să facă investiția și instalarea inițială. Potrivit cercetărilor, majoritatea proprietarilor de case văd o creștere a valorii de revânzare de 5.911 USD per kilowatt instalat. Asta înseamnă că dacă instalați un sistem de 3,1 kilowați, puteți îmbunătăți valoarea de revânzare a casei dvs. cu aproape 18.000 USD iar un sistem fotovoltaic 10 kw ridica valoarea si mai mult .

Panourile solare prelungesc, de asemenea, durata de viață a unui acoperiș, deoarece protejează de elemente, cum ar fi ploaie, zăpadă și moloz. Ele fac casa mai eficientă din punct de vedere energetic vara, deoarece soarele fierbinte nu bate direct pe acoperiș, ci este absorbit de panouri, menținând temperatura casei mai scăzută.
3. Ajutand mediul înconjurător ne ajuti pe toți.

Sistemele de energie solară obțin energie curată și pură de la soare. Instalarea panourilor solare în casa dumneavoastră ajută ,de exemplu panouri fotovoltaice 5 kw sau panouri fotovoltaice 10 kw , la combaterea emisiilor de gaze cu efect de seră și reduce dependența noastră colectivă de combustibilii fosili. Electricitatea tradițională este obținută din combustibili fosili, cum ar fi cărbunele și gazul natural. Când combustibilii fosili sunt arsi pentru a produce electricitate, se emit gaze nocive care sunt cauza principală a poluării aerului și a schimbărilor climatice globale. Combustibilii fosili nu numai că sunt nocivi pentru mediu, dar sunt și o resursă limitată. Din acest motiv, prețul este în continuă fluctuație și poate crește într-o perioadă scurtă de timp.

Energia regenerabilă îmbunătățește, de asemenea, sănătatea publică. Centralele pe cărbune și gaze naturale produc poluare a aerului și a apei care este dăunătoare sănătății umane. Dar înlocuirea combustibililor fosili cu surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară, poate reduce mortalitatea prematură, precum și costurile generale de îngrijire a sănătății.

Deși producția de combustibili fosili necesită resurse de apă semnificative și provoacă poluarea apei, energia solară necesită puțină sau 0 apă pentru a funcționa. Deci, energia solară nu numai că nu poluează resursele de apă, ci nici nu pune presiune asupra aprovizionării cu apă a lumii.

Energia solară funcționează și în timpul unei secete sau a unui val de căldură. Cărbunele, gazele naturale și energia nucleară folosesc cantități mari de apă pentru răcire. În timpul valurilor de căldură sau secetelor severe, așa cum am experimentat în ultimii ani, generarea de energie electrică este în pericol. Dar sistemele de energie solară nu necesită apă pentru a genera electricitate.

În plus, energia solară creează locuri de muncă în domeniul energiei curate. SUA a fost lider mondial în domeniul energiei curate,iar Romania a inceput sa produca din ce in ce mai multa energie solara . Sperăm că această tendință va continua, în fața reducerilor bugetare guvernamentale pentru energie regenerabila, deoarece companiile inovatoare și cu gândire de viitor continuă să îmbrățișeze peisajul în schimbare al producției de energie și să treacă la sursele regenerabile.

 

Un sistem fotovoltaic 5 kw cu panouri fotovoltaice 5 kw produce in medie 6000kw/an in Romania .

 

 

În sfârșit, există câteva proiecte guvernamentale si europene legate de energia solară pe care le puteți accesa , cel mai cunoscut fiind 'Casa Verde' ,iar statul va ofera 20.000lei pentru a va instala un sistem fotovoltaic. 

Pentru a scapa de facturile la electricitate : Ar putea sa va intereseze urmatoarele :

kit panouri fotovoltaice 3 kw pret , fara montaj : 6450lei+tva
kit panouri fotovoltaice 3 kw pret , cu montaj inclus = 10.450lei+tva
kit panouri fotovoltaice 5 kw pret , fara montaj : 7950lei+tva
kit panouri fotovoltaice 5 kw pret , cu montaj inclus = 13.450lei+tva
kit panouri fotovoltaice 10 kw pret , fara montaj : 16.950lei+tva
kit panouri fotovoltaice 10 kw pret , cu montaj inclus = 22.950lei+tva

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

Lasă un răspuns

0
    0
    Cosul tau
    Solar1000.com - Sisteme Fotovoltaice
    Logo
    Coș de cumpărături